Nyelvtanulás személyesen, online

Lehet teljesen kezdő, újrakezdő vagy már szinte profi, nálunk biztosan megtalálja a tudásszintjéhez leginkább passzoló jelenléti és online tanfolyamot is. A nyelvtanulás nálunk igazi élmény, mert nyelvtanfolyamainkkal, érző és lélegző közösségbe is felvételt nyerhet! Olyanok vagyunk, mint egy nagy család! 
 
Megtaláltuk a módját, hogy online is alkalmazhassuk a már bevált módszerünket, így otthon sem kell elfelejtenie az nyelvtanulás szépségeit! Tanáraink felkészülten és kellő alapossággal tudnak Önnek segíteni az előrehaladásban! 

Egyéni nyelvtanfolyam


Szeretne nyelvet tanulni, de speciális az időbeosztása? Szeretné, ha a tanár csak Önre figyelne, amit egy csoportos oktatás keretein belül nem tudna megkapni? Akkor az egyéni vagy kiscsoportos tanulást Önnek találtuk ki.

Egyéni tempóban haladhat amelynek hatékonysága akár többszöröse is lehet a csoportos nyelvtanulásnak. Kiegészítheti vele a csoportos nyelvtanfolyamon tanultakat akár speciális szaknyelvi ismeretekkel. Nyelvtanfolyamaink óráinak rendjét, gyakoriságát, időpontját Ön határozhatja meg.
 
Az egyéni órákat jelenléti formában vagy online a zoom vagy skype alkalmazásokkal tartjuk, a kurzusok ára 9.800 Ft/45 perc.

Rugalmasak vagyunk, a tanórák időpontját kéréseinek megfelelően alakítjuk ki és természetesen a tantervet is az Ön igényeire szabjuk.

Ha még nem járt hozzánk, akkor szüksége lesz egy ingyenes szintfelmérésre, mely előre egyeztetett időpontban online történik. A szintfelmérésre időpontot kérni lehet az online űrlapunkon, a +36 30 622 2372 telefonszámon, vagy az info@senioroknyelviskolaja.hu emailcímen.
 
 
online olasz tanfolyam zoom-al


Milyen a ZOOM alkalmazás, amit használni fogunk?


Egyszerű, és megbízható. A Windows XP-től kezdve bármilyen operációs rendszeren, számítógépen működik.  Nem kell regisztrálnia. A honlap webcíme: www.zoom.us 
Amennyiben működik az Ön eszközén a Skype, a Zoom is működni fog. Persze az internetkapcsolat minősége is fontos, hogy ne akadozzon.
 

Mire lesz szüksége a részvételhez?


Internetre és számítógépre vagy tabletre (okos telefonról nem igazán jól működik!), ami képes hang lejátszására (mert van beépített vagy külső hangszóró, fülhallgató), és fut rajta böngésző.
 
Jó, ha van mikrofon is, a legjobb, ha rendelkezik kamerával is, de a legfontosabb, hogy halljuk egymást.
 

Hogyan valósul meg az online óra?


Az órák előtt kiküldjük a linket, amire ha rákattint, egyből bent leszel a virtuális "osztályteremben".  (Első alkalommal lehet, hogy a program azt fogja kérni, hogy telepítse fel, tegye meg nyugodtan, nem foglal sok helyet és teljesen ingyenes és kockázatmentes).
 
Az óra előtt  körülbelül 5 perccel kérjük, hogy jelentkezzen be, kapcsolódjon be az online fórumba azzal a linkkel, amit majd küldünk. Nincs szükség extra beállításokra, de a résztvevők beazonosítása miatt kérjük használja a „rendes" nevét, ne „fedőnevet".
 
Ha becsatlakozott a platformra, hallani és látni fog engem és az általam megosztásra kerülő anyagokat. Illetve egymással is fogunk/fogtok tudni kommunikálni. Éppen ezért választottuk ezt a programot, mert nagyon interaktív, tényleg olyan, mintha összegyűltünk volna egy teremben. Persze azért mégis egy kicsit más lesz, meg kell majd szoknunk mindannyiunknak ezt a tanulási formát.
 
 
 
 

“Azért szeretek a senior csoportba járni:


Mert nincs tétje, csupán élvezete a tanulásnak.

Mert nem baj, ha nem tudom, és öröm, ha tudom.

Mert senkit nem a teljesítményvágy motivál.

Mert tetszik tanárunk módszertani és tematikai rugalmassága.

Mert tetszik a nyugodt légkör, nincs kényszer és kényszeredettség.

Mert nagyon jó agytorna.

Mert komolyan vesszük apró feladatainkat is.

Mert jó néha azt hallani, hogy "bravi (= ügyesek vagytok!)".


Örülök a Seniorok Nyelviskolája ötletnek.”


Novák Mária senior nyelvtanuló

A negyed évszázados STUDIO ITALIA az olasz nyelv oktatására specializálódott nyelviskolaként indult. Csaknem egy évtizede indítunk kifejezetten senioroknak szóló nyelvtanfolyamokat olasz nyelven.

Oktatási módszerünk, mely 2012-ben Európai Nyelvi Díjat nyert, rendkívül népszerű ebben a korosztályban. Az utóbbi években díjnyertes oktatási módszertanunkat átültettük más nyelvekre is.

Így született a gondolat, hogy ismét egy speciális nyelviskolát indítsunk: Seniorok Nyelviskoláját minden kurrens nyelvből az 50 éven felüliek számára.

Új iskolánk hallgatóinak azt kívánjuk, hogy akkora örömük teljen a nyelvtanulásban, mint a STUDIO ITALIA hallgatóinak az olasztanulásban.