COVID-19 Tájékoztató

A Seniorok Nyelviskolája tudatában van annak, hogy a koronavírus nem tűnt el. A vírus, illetve a vírusveszélynek az érzete jelen van közöttünk és sajnos itt is lesz, amíg nem találnak megfelelő ellenszert.

 

Milyen biztonsági intézkedéseket vezettünk be?

  • Az országos tisztifőorvos ajánlása alapján választottuk ki a napi fertőtlenítő takarításhoz szükséges vírusölő tisztítószereket.
  • Érintésmentes kézfertőtlenítőket helyeztünk ki az épületen belül több pontra az eddig is megtalálható folyékony szappan és vírusölő mellé.
  • Kérés esetén sebészeti maszkokat ingyenesen biztosítunk tanulóinknak, tanárainknak.
  • Az Iskola teljes területén, beleértve a tantermeket, kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.

Iskolánk büszke arra, hogy 2020 márciusában hosszabb kimaradás nélkül az előzetes terveinek megfelelően bevezette az online tanulást.


Amennyiben a vírushelyzet indokolná, tapasztalattal a bírtokunkban kész forgatókönyvekkel rendelkezünk az oktatás részbeni vagy teljes digitális folytatására.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy megtartsuk az órákat, bármilyen formában is legyen erre szükség. 

 

Kérjük, hogy aki betegnek érzi magát és/vagy 37,5 °C feletti láza van, vagy vele egy háztartásban élő személynek láza van, beteg ne jöjjön órára!

 

Salusinszky András

igazgató